Filozófiám


Környezetvédelem szakos diplomámból adódóan alapvető számomra, hogy a fenntarthatóság jegyében, minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyva magunk mögött, de az irányadó trendeket szem előtt tartva alakítsak ki külső és belső tereket.

Háromgyerekes anyaként a mindennapok szintjén tanultam meg a funkcionalitást előtérbe helyezni, mindamellett az esztétikumra való törekvés elengedhetetlen számomra.

Az enteriőr kialakításában hangsúlyozni szeretném az egyéni preferenciákat, az életstílusnak és a személyiségnek megfelelően. Lakberendezőként figyelembe veszem az építészeti stílust, a közvetlen környezetet. A kialakítandó életteret élhetőnek, komfortosnak igyekszem megtervezni úgy, hogy az ökocentrikus szemlélet ne sérüljön.

A belsőépítészeti kialakításoknál a megrendelő igényei szerint az anyagi lehetőségeknek megfelelően tervezek teljes projekteket és részfeladatokat is.

Az emberek egyre gyakrabban menekülnek a virtuális világba a realitás elől. Pedig nincs megnyugtatóbb és otthonosabb, mint a természetes környezetünk.